Arkiv: Speltips

På denna sida hittar du heta speltips på fotbolls-EM och intressanta odds som du kan spela på.

Speltips: Portugal – Frankrike i finalen

Frankrike fortsätter att imponera och är givetvis favorit i finalen mot ett Portugal som fortfarande har mycket att bevisa även om man vann mot Wales komfortabelt i semifinalen. Oddsen är ändå relativt höga på att Frankrike vinner och Unibet ger 2,02 gånger pengarna och det är ett givet bet.

Speltips: Tyskland – Frankrike

Frankrike hade uppvisning mot Island och när man nu möter ett skadedrabbat Tyskland med tunga avstängningar i bagaget så tror vi på en seger till hemmanationen Frankrike och bettar till det generösa oddset 2,80 hos bet365.

Speltips: Portugal – Wales

Vi tror på en jämn match mellan Portugal och Wales i semifinalen men att Portugal återigen går vidare och bettar till oddset 1,53 hos Ladbrokes.

Speltips: Frankrike – Island

Island gjorde en fantastisk insats mot England när man nu möter hemmanationen Frankrike i kvartsfinalen så tror vi att det tar stopp här. Vi bettar därmed på att Frankrike vinner matchen och gör det till oddset 1,45 hos Unibet.

Speltips: Tyskland – Italien

Italien har imponerat stort så här långt och efter att ha besegrat Spanien är det nu Tyskland som står på tur i kvartsfinalen. Och när vi får oddset 2,50 på att Italien vinner över Tyskland och går vidare hos LeoVegas så kan vi inte motstå att betta.

Speltips: Wales – Belgien

Vi tror att Belgien vinner kvartsfinalen mot Wales och bettar till oddset 1,72 hos bet365.

Speltips: Polen – Portugal

Vi kan inte tacka nej när Ladbrokes ger oss oddset 2,30 på att Polen går vidare från kvartsfinalen mot Portugal.

Speltips: England – Island

I åttondelsfinalen mellan England och Island så bettar vi på att England kommer att få med sig över 7,5 hörnor till oddset 1,92 hos Unibet.

Speltips: Italien – Spanien

Vi tippar på att Italien vinner mot Spanien eller att matchen slutar oavgjort till oddset 1,72 gånger pengarna hos bet365

Speltips: Ungern – Belgien

Vi tror att resan tar slut för ett Ungern som överraskat alla och vi bettar på att Belgien vinner matchen till oddset 1,72 hos LeoVegas.

Speltips: Tyskland – Slovakien över 2,5 mål

Vi tror på en målrik historia mellan Tyskland och Slovakien och bettar på över 2,5 mål till oddset 2,48 hos Unibet.

Speltips: Frankrike – Irland

Vi bettar till 1,50 gånger pengarna hos Ladbrokes på att Frankrike vinner åttondelsfinalen mot Irland.

Speltips: Kroatien vinner över Portugal

Vi tror på att Kroatien kommer att vinna åttondelsfinalen mot Portugal och när vi får hela 2,65 gånger pengarna hos Unibet så är det ett givet spel.

Speltips: Wales vidare i mötet mot Nordirland

Det brittiska derbyt mellan Wales och Nordirland kan bli mycket jämnt. Vi bettar på att Wales, som har bra statistik mot sin brittiska granne, tar sig vidare till oddset 1,42 gånger pengarna hos LeoVegas.

Speltips: Polen vinner över Schweiz

Vi tippar på att Polen vinner åttondelsfinalen mot Schweiz och bettar till oddset 2,60 gånger pengarna hos bet365.

Speltips: Oavgjort mellan Island och Österrike

Vi tror att Island kryssar på nytt och bettar till oddset 3,30 hos Ladbrokes på ett oavgjort resultat mot Österrike.

Speltips: Sverige gör fler än 2,5 avslut på mål

Vi tror att Sverige kommer att satsa mycket på att få till avslut på mål mot Belgien, en match man måste vinna, och bettar till oddset 2,55 hos LeoVegas att man gör fler än 2,5 avslut på mål.

Speltips: Sverige – Belgien

I måstematchen mot Belgien så hoppas och tror vi att Sverige vinner matchen och bettar till oddset 3,55 och får pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort hos Unibet

Speltips: Kroatien – Spanien

Vi tror att Spanien vinner mötet mot Kroatien och bettar till generösa 2,05 gånger pengarna hos bet365.

Speltips: Nordirland – Tyskland

Vi tror att Tyskland vinner enkelt mot Nordirland och bettar på Tyskland med Asian Handicap -1,75 till generösa 1,91 gånger pengarna hos LeoVegas.

Speltips: Ukraina – Polen

Vi bettar på att Polen får islossning mot ett Ukraina som redan är utslaget till och gör fler än 1,5 mål till oddset 2,33 gånger pengarna hos Unibet

Speltips: Slovakien – England

Vi bettar på att matchen mellan Slovakien och England slutar med över 2,5 och bettar till oddset 2,65 hos LeoVegas.

Speltips: Ryssland – Wales

Vi tror att Wales har en god chans att vinna matchen mot Ryssland och när vi får hela 2,04 och pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat av Unibet är det ett givet bet.

Speltips: Schweiz – Frankrike

Vi satsar på att Frankrike tar sin tredje raka seger mot Schweiz i kväll till det generösa oddset 1,85 hos spelbolaget bet365.

Speltips: Rumänien – Albanien

Vi tror på under 2,5 mål i mötet mellan Rumänien och Albanien och bettar till 1,57 gånger pengarna hos Ladbrokes.

Speltips: Portugal – Österrike

Vi tror på ett oavgjort resultat på mötet mellan Portugal och Österrike och bettar till generösa 3,65 gånger pengarna hos Unibet.

Speltips: Belgien vinner mot Irland

Ett stjärnfyllt Belgien är nu i behov att poäng efter förlusten mot Italien och att de vinner mot Irland till oddset 1,85 gånger pengarna hos bet365 är ett odds vi inte att motstå.

Speltips: Tjeckien – Kroatien oavgjort

Vi tror på en jämn match mellan Tjeckien och Kroatien och bettar på oavgjort resultat till oddset 3,15 hos Unibet.

Speltips: Zlatan nätar mot Italien

Zlatan är den senaste svenska spelaren att näta i en match mot Italien och vi tycker att oddset 3,40 på att han gör det igen är intressant hos Ladbrokes.

Speltips: Italien vinner mot Sverige

Hur gärna vi än vill att Sverige ska vinna mot Italien så kan vi inte motstå oddset 1,95 gånger pengarna på Italien som vinnare hos Unibet.

Speltips: Ukraina vinner mot Nordirland

Vi bettar på att Ukraina vinner dagens match mot Nordirland till oddset 1,66 hos Ladbrokes.

Speltips: England vinner och nollar Wales

England är storfavoriter i dagens derby mot ett defensivt inriktat Wales och vi satsar därmed på det boostade oddset hos Unibet med England som vinnare utan att släppa in ett mål till oddset 2,50.

Speltips: Rumänien – Schweiz

Vi tror på Schweiz som vinnare mot Rumänien men vill gardera oss mot ett eventuellt kryss, som inte heller är helt otänkbart. Vi satsa på Schweiz som vinnare till oddset 1,61 hos Ladbrokes och pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort.

Speltips: Ryssland – Slovakien båda nätar

Vi tror på en öppen match mellan Ryssland och ett Slovakien som är båda i behov av poäng och oddset 2,00 på att båda lagen nätar är därmed vårt bet hos bet365.

Speltips: Ronaldo gör första målet mot Island

Unibet har boostat oddset till hela 4,00 på att Portugals storstjärna Cristiano Ronaldo gör matchens första mål mot Island och det tackar vi inte nej till.

Speltips: Österrike vinner mot Ungern

Österrike är för oss en stor favorit i dagens möte mot Ungern och oddset 1,76 på Österrike som vinnare hos LeoVega är för oss ett givet bet.

Speltips: Belgien vinner mot Italien

Vi tror att Belgien tar kommandot i grupp E och vinner kvällens match mot Italien och bettar till oddset 2,60 hos LeoVegas.

Speltips: Zlatan nätar mot Irland

Mötet mellan Irland och Sverige är mycket svårtippat och vi bettar istället på att Zlatan nätar i matchen till oddset 2,25 hos bet365.

Speltips: Säker seger för Polen mot Nordirland

Vi tror på en säker seger till Polen mot Nordirland och att oddset 1,68 hos LeoVegas är intressant.

Speltips: Kroatien vinner över Turkiet

Vi tycker att oddset 2,02 hos Unibet är ett tillräckligt bra odds för att betta på att Kroatien vinner dagens match mot Turkiet.

Speltips: Oavgjort Wales – Slovakien

Vi bettar till oddset 3,00, hos Ladbrokes, att mötet mellan Wales och Slovakien slutar oavgjort.

Speltips: England vinner mot Ryssland

Vi tror att England vinner EM-premiären mot Ryssland och bettar till 1,90 hos bet365.

Speltips: Frankrike – Rumänien 2-3 mål

Vi satsar på att det blir två eller tre mål i matchen mellan Frankrike och Rumänien till oddset 2,10 hos bet365.

Speltips: Österrike vinner grupp F

Österrike imponerade i kvalet och kan mycket väl vinna grupp F, även om Portugal kommer att bli en utmaning. Vi tycker dock att oddset 3,00, hos Ladbrokes, på att Österrike vinner gruppen är så pass intressant att det får bli vårt speltips på denna grupp.

Speltips: Belgien och Italien vidare från grupp E

Tyvärr kommer grupp E att bli tufft för Sverige och vi tippar att Belgien blir etta och Italien två i gruppen till oddset 3,75.

Speltips på grupp D Spanien och Kroatien vidare

På grupp D så bettar vi på att Spanien blir etta och Kroatien två till oddset 3,25.

Speltips: Tyskland vinner och Polen topp två i grupp C

Vi tippar att Tyskland vinner grupp C och att Polen blir grupptvåa.

Speltips: England vinner grupp B

England är det lag som sticker ut mest i grupp B och vi tycker att oddset 1,85 på att de vinner gruppen är mycket intressant då övriga lag i gruppen kommer att få kämpa sig till varje poäng i denna grupp.

Speltips: Frankrike vinner grupp A

En riktig lågoddsare är att Frankrike vinner grupp A, till oddset 1,35 gånger pengarna hos Unibet. Ett kanske mer lockade odds är att Rumänien slutar sist i gruppen, istället för den förhandstippade Albanien, till 3,60 gånger pengarna. Albanien hade en del bra resultat i kvalet samtidigt som Rumänien inte direkt övertygade.

Zlatan blir Sveriges bästa målskytt

Zlatan var Sveriges bästa målskytt i kvalet och hans mål mot Danmark i play-off blev helt avgörande. Att Zlatan blir Sveriges främsta målskytt i EM vore ingen stor överraskning och vi tycker därmed att oddset 1,45 hos Unibet är ett intressant spel.