U21-EM

U21-EM 2015 kommer att arrangeras av Tjeckien och spelas mellan den 17 till 30 juni. Sverige har efter tufft kval tagit sig vidare till turneringen, för första gången sedan man själva stod som arrangör 2009.

Det är inte bara den ärovörd titeln som står på spel i detta mästerskap, utan fyra platser till OS stå också på spel och kommer att tilldelas de fyra semifinalisterna. Går dock England vidare till semifinal så kommer en OS-plats att avgöras genom ett extra kval mellan de två grupptreorna, eftersom England inte deltar i OS utan går under Storbritannien.

Åtta nationer kommer  att delta i turneringen och anmärkningsvärt för årets turnering är att de tvåfaldiga mästarna Spanien saknas bland de åtta deltagande länderna.

Så avgörs gruppspelet

Turneringen inleds med ett gruppspelet där de åtta lagen har delats in i två grupper, A och B, med fyra lag i varje grupp. De två lag som placerar sig högst i varje grupp kommer att gå vidare till slutspelet som inled med två semifinaler. Gruppspelet kommer att spelas mellan den 17-24 juni och slutspelet drar igång vid 27 juni och finalen kommer att spelas den 30 juni.

Grupp A
Tjeckien
Tyskland
Serbien
Danmark

Grupp B
England
Portugal
Italien
Sverige

Vinnaroddsen från Unibet på U21-EM 2015

Med tanke på att varken Spanien eller Frankrike kvalade till turneringen är det nu Tyskland som istället är den stora favoriten hos Unibet som ger oddset 2,65 gånger pengarna på en tysk seger. Ett spel på att Sverige vinner turneringen ger hela 16,00 gånger pengarna och är den nation som unibet tror minst på, trots att man slog ut stornationen Frankrike.

Tyskland 2,65
Portugal 6,00
England 6,00
Italien 10,00
Danmark 10,00
Serbien 11,00
Tjeckien 14,00
Sverige 16,00

Odds från Unibet >