Inga ändringar i Sveriges EM-trupp

Under tisdagen så skulle de slutgiltiga EM-trupperna skickas in och Erik Hamrén meddelade på en presskonferens att man inte gör några ändringar i den trupp som togs ut tidigare i maj.

Den svenska EM-truppen spikades redan den 11 maj men förbundskaptenerna hade till den sista maj att skicka in sin slutliga trupp. Och under tisdagen så meddelade Erik Hamrén att han inte gör några ändringar i den slutliga truppen, trots en del skador.

Kim Källström, Martin Olsson, Zlatan och Oscar Lewicki dras alla med småskador, men deras EM-deltagande ska inte vara hotad. Värre är det för Albin Ekdahl som skadade ryggen i början av maj och går en kamp mot klockan för att bli spelklar till EM.

Ekdahls deltagande i EM är fortfarande osäker men trots det så väljer Hamrén att fortfarande ha med Ekdahl i den slutliga truppen. Och det var väl det enda beslutet som var aktuellt för Hamrén att ta kring den redan spikade truppen

 

Hamrén säger själv att Ekdahl inte är aktuell som en startspelare mot Irland och frågan är hur Ekdahls form kommer att vara efter en månad av rehab.

Kolla in Sverige EM-trupp här >