Odds, betting & spel på fotbolls-EM 2024 & EM-kvalet

Kommande matcher

Torsdag 2023-10-12
Lettland - Armenien
EM-kvalet 2024 - Grupp D
 
Albanien - Tjeckien
EM-kvalet 2024 - Grupp E
 
Andorra - Kosovo
EM-kvalet 2024 - Grupp I
 
Belarus - Rumänien
EM-kvalet 2024 - Grupp I
 
Cypern - Norge
EM-kvalet 2024 - Grupp A
Färöarna - Polen
EM-kvalet 2024 - Grupp E
 
Israel - Schweiz
EM-kvalet 2024 - Grupp I
 
Kroatien - Turkiet
EM-kvalet 2024 - Grupp D
Spanien - Skottland
EM-kvalet 2024 - Grupp A
Fredag 2023-10-13
Estland - Azerbajdzjan
EM-kvalet 2024 - Grupp F
Irland - Grekland
EM-kvalet 2024 - Grupp B
 
Island - Luxemburg
EM-kvalet 2024 - Grupp J
 
Liechtenstein - Bosnien
EM-kvalet 2024 - Grupp J
 
Nederländerna - Frankrike
EM-kvalet 2024 - Grupp B
Österrike - Belgien
EM-kvalet 2024 - Grupp F
Portugal - Slovakien
EM-kvalet 2024 - Grupp J
Tisdag 2023-10-17
England - Italien
EM-kvalet 2024 - Grupp C

Oddsen uppdaterades 2023-09-29 09:41:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Jämför odds med oddsjämförelsen

Är du intresserad av att spela och betta på fotbolls-EM eller EM-kvalet, då har du hittat rätt. På denna sida så hjälper vi dig att jämföra oddsen på de senaste matcherna. I vår oddsjämförelse så har vi samlat in odds från de största spelbolagen och presenterar dem helt kostnadsfritt för dig. I listan ovan så ser du direkt vilka spelbolag som ger det bästa 1X2-oddset på matchen. Men vill du se hur oddsen skiljer sig från alla spelbolagen då klickar du helt enkelt in på matchen, där hittar du även odds på andra bettyper.

Listan är sorterad i kronologisk ordning med de kommande matcherna högst upp och är indelad dag för dag.

Vilket spelbolag ska jag välja?

När du ska spela på exempelvis fotbolls-EM så måste du ha ett konto hos ett spelbolag. Och då är givetvis frågan, vilket ska du välja? I dag finns det en uppsjö med spelbolag att välja mellan men vi har valt ut de spelbolag som vi anser är seriösa och framförallt spelbolag med svensk licens. Att spelbolaget har svensk licens är av yttersta vikt för då står bolaget under svenska lagar och regler. Men framförallt är dina uttag skattefria.

Tillbaka till frågan vilket spelbolag du ska välja. Som novis så gäller det att testa sig fram och någonstans ska man ju börja. Ett spelbolag som har ett bra rykte är Unibet, som också har trevliga välkomstbonusar att välja mellan. Välkomstbonusen ska man dock inte stirra sig blind på även om det ger dig en extra kick som ny kund. Och även om en hög bonussumma är bra så är det ännu viktigare att läsa villkoren och vad som gäller för bonus, hur du omvandlar den till riktiga pengar. Och i just detta avseende är Unibet ett av de bättre spelbolagen då de inte krånglar till det och har bra villkor för sina bonusar.

Oddsen är också en viktig faktor att ta hänsyn till. Spelbolag som har bra odds ger dig mer tillbaka under en längre period av spelande. Här är spelbolag som Unibet också i framkant då de erbjuder konkurrenskraftiga odds och som satsar på de stora turneringarna.

Att spela på fotbolls-EM 2024

Att betta och spela på fotbolls-EM, eller EM-kvalet, kan man göra på många vis. Fotboll är i dag den största sporten i världen och spelbolagen lägger mycket krut när det kommer till odds och olika speltyper. Därmed finns det många möjligheter och många intressanta odds att spela på, både pre-match men även live.

Det finns dock två huvudkategorier av spel på fotboll, matchodds och vinnarspel. Matchodds är som det låter, spel på en enskild match. Och vinnarspel är spel på annat på turneringen som inte berör enskilda matcher.

Matchodds

Spela på matchodds är helt klart den vanligaste typen av spel. Du kan spela både innan matchen har dragit igång eller live efter avspark. Matchodds finns i en stor uträckning med spel på allt från antal mål, målskyttar, antal hörnor, kort, handikapp, vem som vinner och mer därtill.

Den vanligaste typen av matchodds är 1-X-2, och det även den speltypen som vi fokuserar mycker på. 1-X-2 innebär helt enkelt att du spelar på om hellaget vinner, 1, om matchen slutar oavgjort, 2, eller om bortalaget vinner, 2. Notera dock att 1-X-2 gäller endast resultatet inom ordinarie matchtid.

I vår oddsjämförelse på siten så är fokuset som sagt 1-X-2 i första hand. Men klickar du dig in på en match så jämför vi även odds på nedanstående speltyper.

  • 1-X-2 – Vinnare
  • Halvgardering
  • Oavgjort inget spel
  • Halvtid
  • Halvtid/Fulltid
  • 1-X-2 – Första halvlek
  • Över/Under – Mål
  • Båda lagen gör mål

Vinnarspel

Vinnarspel, eller långtidsspel som det ibland heter, är odds på en turnering som inte berör en enskild match. Just termen långtidsspel avspeglar detta rätt tydligt då tiden mellan spelstopp och spelets avgörande, då du får pengarna vid en vinst, kan vara över en längre period.

Vanlig vinnarspel är ”nationen som tar hem guldet”, ”nation att ta medalj”, ”vinnare av skytteligan”, ”år vidare från gruppen”, ”gruppvinnare”, ”hur långt nationerna tar sig i turneringen” och mer därtill.