Om Fotbollsem.net

Hej och välkommen till Fotbollsem.net. Siten för dig som vill lära dig allt om Fotbolls-EM, EM-kvalet och Nations League. Vi punktmarkerar Sveriges landslag med de senaste nyheterna i vår blogg och på sociala medier.

Historia

Vi som arbetar med fotbollsem.net har stort fotbollsintresse och arbetar med liknande siter vid sidan av. Vi startade upp fotbollsem.net under år 2015 för att dela med oss av vår kunskap kring landslagsfotboll med fokus på det svenska landslaget.

Målsättning

Vi målsättning med fotbollsem.net är att det ska vara en heltäckande guide för Fotbolls-EM och för Sveriges väg genom EM-kvalet och numera även Nations League. För att uppnå detta så publicerar vi regelbundet nyheter och är aktiva på sociala medier som Facebook och Twitter. På siten så har vi även spelschema, tabeller, resultat, tv-guide och annat du kan använda för att hålla dig uppdaterad.

Odds och betting

Vi arbetar också med odds och betting på siten. Detta innebär att vi har odds på alla matcher från de stora spelbolagen men kommer också med jämna mellanrum tipsa om annat du kan spela på relaterat till EM, kvalet och Nations League.

Sunt och ansvarsfullt spelande

När vi arbetar med spel och odds så är vi samtidigt medvetna om att det finns problem med detta. Därför vill vi uppmana alla att spela för nöjes skull och aldrig för pengarna man inte kan avvara. Att spela ska vara kul och inte ett måste. Det är viktigt att man spela ansvarsfull, det kan vi inte nog poängtera.

Är du osäker kring ditt spelande så bör du kontakta stodlinjen.se eller ringa 020-81 91 00. Där kan du få hjälp och stöd med ditt spelande.

De odds vi publicerar på siten hämtar vi direkt från spelbolagen och får betalt för de länkar och trafik som vi genererar till spelbolagen.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakta med oss med frågor, feedback eller vad det än kan vara. Då är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på sociala medier som Facebook eller Twitter.

Har du funderingar om hur vi hanterar din data, då kan du läsa mer om det i vår sekretesspolicy.