Avgörande möte mellan Ukraina och Nordirland

Bakom Polen och Tyskland i grupp C väntas Ukraina och Nordirland göra upp om tredje platsen i gruppen, så ser det i alla fall ut efter den första omgången. Vilket gör dags match mellan Ukraina och Nordirland ytterst intressant.

Ukraina imponerade i premiären mot Tyskland men föll till slut med 0-2, trots en bra insats. Offensivt var Ukraina farliga med giftiga kontringar, men Tysklands målvakt Manuel Neuer var som vanligt omutbar.

Nordirland stod upp bra emot Polen och kunde hålla 0-0 i halvtid men Polen gjorde ett tidigt mål i den andra halvleken som också blev slutresultatet.

Oavgjort i de tidigare mötena mellan Ukraina och Nordirland

Ukraina och Nordirland har möts i kvalet till EM 2014 och då blev det 0-0 i båda mötena.

Viktig match för båda lagen

Förlusterna för Ukraina och Nordirland gör att båda har ett tufft läge i gruppen. Nordirland har svåra Tyskland kvar och inte kommer det bli enkelt för Ukraina att slå Polen. Därmed är detta möte otroligt viktigt för båda lagen och tre poäng är nästan ett måste.

Eventuella Startelvor:

Ukrainas startelva

Pjatov
Fedetskij, Chatjeridi, Rakytskyj, Sjevtjuk
Sydorchuk, Stepanenko
Jarmolenko, Harmasj, Konopljanka
Seleznjov

Nordirlands startelva

McGovern
McLaughlin, Cathcart, McAuley, Evans
Dallas, Baird, Norwood
Davis
Washington, Lafferty

Ukraina är stor favorit

Ukraina visade upp ett vasst kontringsspel på Tyskland men frågan är hur de kommer att hantera matchen mot Nordirland. Ukraina kommer sannolikt att få föra matchen vilket är en svårare uppgift än att satsa på kontringar, vilket bland annat Sverige haft problem med tidigare.

Spelbolagen tror ändå att Ukraina kommer att reda ut detta och LeoVegas ger låga 1,68 på att Ukraina vinner matchen och hela 6,50 om Nordirland skulle skrälla.

GÅ TILL Leo Vegas FÖR ATT BETTA PÅ MATCHEN

Matchfakta Ukraina – Wales

Avspark: 18:00
Plats: Parc Olympique Lyonnais, Lyon
Kanal: TV4, C More Fotboll
Livestream: C More Play
Matchodds (1-x-2): 1,68 – 3,65 – 6,50 (Odds från LeoVegas)