Dags för damernas EM att dra igång – De är favoriter inför premiären

Nu är det äntligen dags för damernas EM att dra igång. En match står på schemat under premiärdagen och det är mötet mellan hemmanationen England som tar emot Österrike på Old Trafford i Manchester.

England blev fyra i VM senast och har seglat upp som en av förhandsfavoriterna att vinna fotbolls-EM på hemmaplan. Och därmed göra det som herrarna inte lyckades förra sommaren, att vinna ett EM-guld på Wembley.

Det är dock lågt till en EM-final och ska vi tro spelbolagen så är England inga jättefavoriter till EM-guldet. Spelbolaget Unibet håller visserligen England som toppfavorit men till det höga oddset 4.50 att ta hem EM-guldet, vilket ger en vinchans på cirka 20 procent.

England är som sagt ingen storfavorit till EM-guldet. Spelbolaget Unibet ger Spanien nästan lika stor chans att ta hem guldet, till oddset 5.00. Därefter ger spelbolaget Frankrike, Nederländerna, Sverige och Tyskland nästan lika stor chans, med en vinstchans kring 10 procent.

Se de senaste vinnaroddsen nedan från Unibet.

Spelschemat för premiären

I kväll är det som sagt dags för damernas fotbolls-EM att dra igång när England och Österrike möts vid 21:00. På schemat har vi sedan mötet mellan Norge och Nordirland under torsdagen och två matcher under fredagen. Sverige går in i mästerskapet på lördag när de möter Nederländerna med avspark 21:00.

6/7 21:00 England – Österrike – Grupp A
7/7 21:00 Norge – Nordirland – Grupp A
8/7 18:00 Spanien – Finland – Grupp B
8/7 21:00 Tyskland – Danmark – Grupp B
9/7 18:00 Portugal – Schweiz – Grupp C
9/7 21:00 Nederländerna – Sverige – Grupp C
10/7 18:00 Belgien – Island – Grupp D
10/7 21:00 Frankrike – Italien – Grupp D

Se hela spelschemat här >