Inför Irland – Bosnien i play-off-returen

Irland har med sig 1-1 efter den första matche i Bosnien och är klara favoriter att i kväll på hemmaplan avgöra detta play-off och kvalificera sig för EM.

Irland såg ut att stå för en skräll mot Bosnien, och skaffa sig ett riktigt bra läge inför returen, när man tog ledningen i den 82 minuten. Men Bosnien la sig inte ned och bara tre minuter senare så hade laget stor stjärna Edin Dzenko kvitterat till 1-1, ett resultat som stod sig matchen ut.

Förutsättningarna inför kvällens retur mellan Irland – Bosnien

I kväll är det Irland som har hemmaplan och med ett bortamål i bagaget så går man vidare vid ett 0-0 resultat och 1-1 innebär förlängning. Övriga oavgjorda resultat är till Bosniens fördel och om något utav lagen vinner matchen så går man vidare till EM.

Viktig trio tillbaka för Irland

I det första mötet så saknades flera viktiga spelare för Irland och i kvällens retur så kommer man att få tillbaka Jon Walters, Shane Long,s och John O’Shea, en trio som med all sannolikhet går direkt in i startelvan och som kommer stärka laget ytterligare.

Kan Irland återigen rubba Bosnien?

Den första matchen var en riktig kämparinsats av Irland som på alla möjliga vis med sitt fysiska spel försökte att förhindra Bosniens mer kreativa spel. Det har varit en spelstil som gynnat Irland under hela kvalets gång.

Oddsen är på Irlands sida

Kikar vi på oddsen så är de på Irlands sida i kväll. Unibet tror på en irländsk seger till 2,40 gånger pengarna mot ett spel på Bosnien som ger oddset 3,20. Irland är också klara favoriter att avancera till EM enligt oddsen till låga 1,55 gånger pengarna.

ODDS FRÅN UNIBET

Matchfakta Irland – Bosnien

Matchstart: 20:45
TV: Kanal 5
Plats: Aviva Stadium, Dublin