Inför Liechtenstein – Sverige i EM-kvalet

Sverige möter Liechtenstein på tisdagskvällen och det är tre viktiga poäng som gäller för Sveriges del. Liechtenstein är redan borträknat från en plats i EM och enligt oddsen blir det Sverige som tar hem denna match.

Sverige har två matcher kvar i EM-kvalet, Liechtenstein på fredag och Moldavien på måndag. Man bör vinna båda matcherna för en chans att gå vidare, då Sverige ligger två poäng efter Ryssland som lär ta poäng i sina möten. Därför är det är alltså av största vikt att Sverige vinner mot Liechtenstein på fredag. Och enligt spelbolagen kommer detta att hända. Unibet sätter det skyhöga oddset till 21,00 att Liechtenstein vinner, medan ett spel på Sverige som vinnare endast ger 1,10 gånger pengarna.

Liechtenstein har inte mot Sverige

Liechtenstein har inte vunnit någon av sina senaste tio hemmamatcher och har dessutom förlorat de tre matcherna som har spelats mot Sverige. I dessa tre matcher har Liechtenstein endast gjort ett mål, vilket Mario Frick stod för år 2006.

Zlatan Ibrahimovic har själv sagt att de senaste matcherna har varit katastrofala, förlust mot Ryssland med 1-0 och mot Österrike med 1-4. Men när han känner sig pressad försöker han ändå njuta av situationen, menar han. Enligt Zlatan är hoppet inte ute, chansen finns fortfarande att ta sig till EM.

Erbjudande: förhöjt odds hos Unibet

Då Liechtenstein egentligen inte har mer än äran att spela om borde Sverige med lätthet ta hem denna match. Frågan är hur många mål det blir och tror du på en målrik match för Sveriges del är det värt att spana in Unibets förhöjda odds. Fram till 15 minuter före matchstart höjer man oddset till 4,00 på att Sverige gör över 3,5 mål.

Gå till Unibet för att betta på matchen >

Matchfakta Liechtenstein – Sverige:

Avspark: kl 20:45 den 9 okt 2015
TV-kanal: Kanal 5
Plats: Rheinpark Stadion, Liechtenstein