Inför: Ryssland – Slovakien

Ryssland och Slovakien kommer idag att mötas i grupp b, ett möte som är otroligt viktigt för båda lagen och där tre poäng är av yttersta vikt.

Slovakien förlorade premiären mot Wale, en match som slutade 1-2, och det var givetvis en stor besvikelse för Slovakien och som har satt laget i en tuff situation.

Vinner Slovakien matchen har man med stor sannolikhet säkrat en plats i slutspelet men förlorar man så kan man redan nu boka flyget hem, det beror på hur det går i mötet mellan England och Wales.

Ryssland har inte heller en enkel situation. Visst man tog poäng mot England men det var lågt ifrån säkert att man skulle kunna straffa ett England som i mångt och mycket hade matchen i sin hand.

Det som också skadade Ryssland var det som händer på läktarna och bråket efter matchen där ryska supportrar och Engelska supportar drabbade samman i ett vilt slagmål. Detta har satt både England och Ryssland i en prekärt situation då båda kan kastas ut ur mästerskapet om bråken fortsätter.

Ser man till det sportsliga så har denna match oerhört svårtippad. Slovakien är dock i desperat behov av poäng efter förlusten mot Wales och kanske är det en faktor som gör att Slovakien kan gå segrande ur denna match.

Kikar vi dock på oddsen från spelbolagen så är det Ryssland som är favorit, även om oddsen är relativt höga. Ett spel hos unibet ger just nu 2,30 gånger pengarna på en rysk seger och 3,60 om Slovakien vinner matchen. Ett oavgjort resultat ger 3,30 gånger pengarna.

Matchfakta Ryssland – Slovakien

Avspark: 15:00
Plats: Stade Pierre-Mauroy i Lille
Kanal: TV4, C More Fotboll
Matchodds (1-x-2): 2,30 – 3,30 – 3,60 (Odds från Unibet)