Inför Sverige – England i U21-EM

Trots att oddsen var emot Sverige så tog man en 2-1 seger mot Italien i den inledande omgången, efter mycket om och men. England förlorade samtidigt mot Portugal och har nu stor press på sig inför kvällens möte mot Sverige.

Det är mycket som står på spel i kväll för Englands del. Förlorar England mot Sverige är man ute ur turneringen, en stor skräll då laget var en av titelfavoriterna på förhand. Även vid vid ett oavgjort resultat så ser det mycket tufft ut för England som endast kan gå vidare på bättre målskillnad och måste då göra många mål i den sista matchen i gruppen mot Italien.

Harry Kane Englands farligaste vapen

För att vinna måste Sverige se till att Englands stor målskytt Harry Kane inte får komma till farliga avslut och därmed vinna mittfältskampen. Portugal lyckades störa England i uppspelen och som då hade svårt att etablera ett eget spel, ett recept som blev lyckat då man vann med 1-0.

Kiese Thelin med skadeproblem och Milosevic avstängd

Sedan tidigare är det det redan klart att Alexander Milosevic missar mötet mot England på grund av det röda kort han ådrog sig mot Italien. Isaac Kiese Thelin har fortfarande problem med hälen och det är ännu oklart om  han kommer vara med i kväll.

Oddsen talar till Englands fördel mot Sverige

Matchen mot England kommer att bli oerhört intressant. Även fast England förlorade mot Portugal och Sverige vann mot Italien så tror ändå spelbolagen på att England går segrande ur kvällens möte. Ett spel hos Unibet ger oddset 4,50 på en svensk seger och 1,80 på att England vinner den viktiga matchen.

Matchfakta Sverige – England

Avspark: 18:00
Sänds: TV12
Plats: Andruv Stadion, Olomouc