Inför: Turkiet – Sverige i Nations League

Sverige möter Turkiet i en måstematch i den sista omgången av gruppspelet i UEFA Nations League. Ekvationen är enkel, vinn eller missa chansen att toppa gruppen. För Turkiets del är detta sista matchen i gruppspelet och även om de vinner så finns ingen chans att gå vidare, dock spelar man för att hålla sig kvar i gruppen.

Tänkbart startelva för Sverige

Utan skadade Emil Forsberg så kommer Sveriges anfallsplan att se lite annorlunda ut och därmed även startelvan. Det finns indikationer på att Viktor Claesson lyfts upp från mittfältet till anfallet bredvid självklara Marcus Berg. På mittfältet väntas ytterbacken Martin Olsson ta ett kliv upp i Emil Forsbergs ställe. På den andra kanten väntas Jimmy Durmaz göra comeback när Claesson nu flyttar upp till anfallet. I övrigt så kan vi vänta oss en standardelva. Vi hoppas att både Sebastian Larsson och Albin Ekdal är friska och i så fall är de givna som startspelare.

Robin Olsen
Mikael Lustig – Andreas Granqvist – Victor Nilsson Lindelöf – Ludwig Augustinsson
Jimmy Durmaz – Sebastian Larsson – Albin Ekdal – Martin Olsson
Viktor Claesson – Marcus Berg

Speltips – Turkiet blir för svåra

Det är inte bara Sverige som har kniven mot strupen, det har också Turkiet. Senast visade Turkiet upp en stark upphämtning, och moral, när man vände 0-2 till 3-2 mot Sverige. I kraft av hemmaplan så tror vi att Turkiet, tyvärr, utgår med seger, igen. Oddset på en hemmaseger ger just nu 2,42 gånger pengar hos Unibet.

Att båda lagen nätar i denna match känns också troligt. Turkiet har släppt in många mål men samtidigt visade man hur de kunde såra det svenska försvaret, när man satte hela tre baljor. Och att båda lagen nätar ger just nu intressant 1,94 gånger pengarna hos Unibet.

Matchodds (1-X-2): 2,42 – 3,30 – 3,25
Båda lagen gör mål (ja/nej): 1,94 – 1,83

GÅ TILL UNIBET FÖR ATT BETTA PÅ MATCHEN

Fler odds hittar du här >

Matchfakta Turkiet – Sverige

Avspark: lör 17/11 18:00
Plats: Konya Büyükşehir Arena, i Konya
Kanal:  TV4, C More Fotboll
Livestream: C More Play