Så lyckas du med din EM-betting

Betting ska alltid ses som ett roligt nöje, och visst är det ett bra sätt att göra även en match som slutar 0-0 intressant. Stora turneringar, som EM, brukar dessutom generera i mycket intressanta odds hos spelbolagen. Här hittar du våra bästa tips för att maxa din EM-betting!

Välj rätt spelbolag

Idag finns det hundratals, om inte tusentals, olika bettingsiter tillgängliga online. En djungel tänker kanske du, en möjlighet tänker vi. Fördelen för dig som spelar är att många spelbolag innebär många valmöjligheter, du kan välja och vraka tills du hittar ett spelbolag som passar dina intressen och ambitioner. De olika spelbolagen lägger fokus på olika saker, vilket gör att utbudet ser lite olika ut mellan dem. Vissa satsar på livebetting, andra på långspel eller på specifika bettingtyper.

När du ska välja vilken bettingsite du ska skapa ett konto hos bör du först fundera över vilka typ av spel du vill betta på, och sedan väljer du utefter det. Se bara till att spelbolaget du väljer innehar korrekt licens, på så vis kan du spela tryggt och säkert!

Dra nytta av bonusar

En annan fördel med att det finns många olika spelbolag online är att de hela tiden måste hitta på nya vägar att locka till sig kunder. Resultatet? Bonusar, såklart! Majoriteten av de svenska bettingsiterna erbjuder ett välkomsterbjudande när du skapar ett konto, men också andra typer av erbjudanden för befintliga kunder.

För att maxa di EM-betting kan du se till att ta del av bonusar som boostade odds på EM-matcher och liknande. Många gånger kan den typen av erbjudanden vara fördelaktiga, men tänk på att alltid läsa igenom regler och villkor innan du tar del av dem. Hos siter som Oddsonline.se kan du ta del av de aktuella erbjudandena hos de bästa spelbolagen – snabbt och enkelt!

Läs på och lyssna på experterna

Det absolut bästa du kan göra för att lägga kvalificerade bets med stor vinstchans är att vara påläst. Ha koll på spelarna, skadelägen och statistik för de olika lagen. Alla kan få in en lyckoträff, men om du verkligen vill få utdelning på din EM-betting kommer ren tur inte vara tillräckligt.

Vi förstår att det kanske inte finns tid för att sätta sig in i spelare och statistik för alla lag som deltar i ett EM, det är det få som har möjlighet till. Ett hett tips är därför att ta del av information som pålästa spelare sitter på. Speltips finns att ta del av gratis online, och många gånger är de skrivna av personer med lång erfarenhet av betting som dessutom är väl pålästa. Vi säger inte att deras speltips innebär garanterade vinster, för så fungerar det självklart inte, men de kan definitivt vara en god hjälp på vägen.

Ha roligt och spela säkert!

Det sista, och kanske bästa, tipset vi kan ge är att du ska komma ihåg varför du spelar. Spela för att det är roligt och underhållande, så länge du mår bra. Spela aldrig för pengar du inte har råd att förlora, och använd bettingsiternas insättningsgränser klokt. Betting ska vara ett nöje, inte något som bidrar till stress, press eller ekonomiska bekymmer!