Måstematch för Ryssland mot Wales

Vinna eller försvinna är vad som gäller för Ryssland när man i kväll möter Wales i den sista omgången av grupp b samtidigt som Wales kan säkra gruppsegern.

Ryssland tog en oväntad poäng mot England i den första omgången efter att Ryssland kvitterat i slutminuterna, en poäng man egentligen inte förtjänade i den matchen. Mot Slovakien kom Ryssland inte heller upp i nivå när man förlorade med 1-2. Ryssland har varit en stor besvikelse så här långt och ska man vinna mot Wales och säkra en plats till slutspelet så måste man höja sig ett par snäpp.

Wales är dock ingen omöjlig motståndare för Ryssland, frågan är bara om Ryssland kan skaka av sig alla negativa känslor efter den svaga inledningen och med tanke på deras stökiga fans.

Wales var nära att ta poäng av England i den föregående omgången och vann de inledande mötet mot Slovakien med 2-1, men spelmässigt så har man inte varit överlägsna på något sätt. Mot England var det ett frisparksmål av Gareth Bale som gav laget ledningen och därefter så var det defensivt spel för hela slanten av Wales. Bale har nu nätat två gånger om för Wales, båda på frispark, och Wales storstjärna har verkligen levererat.

Wales och Ryssland har spelat mot varandra i kvalsammanhang, till EM och VM, fyra gånger och med tre segrar till Ryssland och en oavgjord match.

Eventuella startelvor

Ryssland (4-3-3)

Akinfeev
Smolnikov, V.Berezutski, Ignashevich, Schennikov
Glushakov, Golovin, Mamaev
Kokorin, Dzyuba, Smolov

Wales (5-2-2-1)

Hennessey
Gunter, Chester, A.Williams, Davies, Taylor
Allen, Ledley
J.Williams, Ramsey
Bale

Otroligt jämna odds på detta möte

Oddsen talar för ett jämn möte med en oviss utgång. Kikar vi på oddsen hos Ladbrokes så är de otroligt jämna med ett knapp fördel till Ryssland då ett bet på ryssarna som vinnare ger oddset 2,80 och ett spel på Wales som vinnare oddset 2,90 gånger pengarna. Ett oavgjort spel ger 3,20 gånger pengarna.

GÅ TILL Ladbrokes FÖR ATT BETTA PÅ MATCHEN

Matchfakta Ryssland – Wales

Avspark: 21:00
Plats: Stadium de Toulouse
Kanal: TV12, C More Fotboll
Livestream: C More Play
Matchodds (1-x-2): 2,80 – 3,20 – 2,90 (Odds från Ladbrokes)