Portugal – Österrike tuff match för båda

Både Portugal och Österrike åkte på en oväntade resultat i premiären av grupp F och är båda pressade inför dagens match. En match som känns väldigt öppen med en viss fördel till Portugal på grund av en viss Cristiano Ronaldo och att Österrike ännu inte vunnit en enda EM-match.

Portugal var stor favorit i premiären mot Island men matchen slutade 1-1. Man stod inte för någon glimrande insats och var oerhört besvikna efter matchen. Framförallt Cristiano Ronaldo som inte gjorde någon större avtryck i den matchen och Portugal hade svårt att komma till farliga lägen mot ett starkt defensivt Island.

Österrike är pressade att ta poäng i denna match efter den högst oväntade förlusten mot grannlandet Ungern i premiären. Tar inte Österrike poäng mot Portugal då är man ute ur turneringen om Island vinner dagens möte mot Ungern.

Portugal är inte piskade att vinna eller att ta poäng för att gå vidare men å andra sidan behöver man positiva resultat inför fortsättningen av turneringen och att ha en måstematch mot Ungern i den sista omgången är inget man vill ha.

Eventuella startelvor

Österrike har Aleksandar Dragovic avstängd på grund av utvisningen mot Ungern och har även anfallaren Zlatko Junuzovic på skadelistan som sannolikt kommer att missa matchen mot Portugal.

Portugal (4-3-3)

Rui Patricio
Cedric, Pepe, Fonte, Guerreiro
Gomes, W. Carvalho, Sanches
Nani, Ronaldo, Quaresma

Österrike (4-2-3-1)

Almer
Klein, Prödl, Hinteregger, Fuchs
Baumgartlinger, Alaba
Harnik, Schöpf, Arnautovic
Janko

Portugal stor oddsfavorit

Kikar vi på oddsen är Portugal stor favorit i detta möte. Men Portugal imponerade inte mot Island samtidigt som vi vet att Österrike har mycket mer att ge. Det som kanske ligger Österrike i fatet inför detta stormöte är att man ännu inte har en enda EM-seger på sin meritlista.

Kikar vi på oddsen från Unibet ger ett spel på Portugal som vinnare låga 1,78 medan ett spel på Österrike ger 5,,30 gånger pengarna. Ett oavgjort resultat ger 3,65 gånger pengarna.

GÅ TILL Unibet FÖR ATT BETTA PÅ MATCHEN

Matchfakta Portugal – Österrike

Avspark: 21:00
Plats: Parc des Princes
Kanal: TV4, C More Fotboll
Livestream: C More Play
Matchodds (1-x-2): 1,85 – 3,40 – 5,25 (Odds från Unibet)