Så spelas slutspelet i Nations League

När Sverige och övriga nationer fokuserar på EM-kvalet så kommer Spanien, England, Holland och Schweiz att göra upp om Nations League-titeln denna vecka. Och England och Portugal är favoriter att göra upp om titeln.

Nations League-slutspelet ska avgöras denna vecka med semifinaler under onsdagen och torsdagen samt med den slutliga finalen och bronsmatchen på söndagen.

Ett slutspel som kommer att spelas i Portugal, vilket ger nationen en klar fördel. Matcherna kommer att spelas i Porto och i Guimarães.

Så spelas matcherna i slutspelet

På onsdagen så spelas den första semifinalen mellan Portugal och Schweiz. Den andra på torsdagen avgörs mellan England och Holland. Avspark i båda dessa semifinaler är 20:45.

Söndagens final spelas med avspark 20:45 och bronsmatchen tidigare under dagen med avspark 15:00.

Så sänds Nations League-slutspelet på TV och stream på webben

Alla matcher kommer att sändas i TV4:s och på C More:s kanaler samt på webben i C More Play. Har du ett konto hos C More Play så kommer du samtidigt att kunna följa EM-kvalet och fotbolls-VM för damer som drar igång inom kort.

Här kan du gå till C More för att läsa mer >

Portugal och England gör upp om titeln enligt spelbolagen

Oddssättarna hos spelbolagen ger hemmanationen Portugal och England störst chanser att ro hem denna åtråvärda titel. Och hos bet365 ger ett spel på Portugal 2,87 och ett spel på England 3,25. Så det är igen nation som är jättefavorit. Ett spännande och ungt Holland ska dock inte underskattas och spelas till oddset 3,50, vilket inte är långt ifrån vad spelbolaget ger England. Schweiz kommer nog få det oerhört svårt i denna batalj och spelas till hela 7,00 gånger pengarna.