Spelbolag: Bethard

Italien och England möts i EM-finalen

Nu är det endast finalen som återstår i fotbolls-EM. Och i finalen så är det England och Italien som möts på Wembley Stadium. Och trots hemmaplan är England inte mer än knappa favoriter man tittar på oddsen.

Belgien – Italien mållöst första 30 min

Med en semifinalplats på spel är det höga insatser för båda lagen som inte ger bort något i första taget. Belgien har endast släppt in ett mål hittills, via eget misstag, och Italien en reducering när förlängningen var så gott som klar. Första målet avgör?

Vinst mot Polen & gruppseger!

Gårdagens möte mot Polen blev dramatiskt men Sverige knep till slut segern som gav första platsen i gruppen. Dramatiskt blev det också i grupp F när Ungern var nära att kila in sig mellan storlagen.

Sverige klara för åttondel!

Sport präglas av motgång och medgång, och igår blåste fotbollsvindarna i svensk riktning. Resultaten i grupp B och C innebär att Sverige är klart för åttondelsfinal – trots att en gruppspelsmatch återstår.

Inför Sverige – Slovakien i eftermiddag!

Sverige tar sig an Slovakien i andra omgången, vars stora stjärna är svensk-bekantingen Marek Hamšík. Tre poäng vore lovande för blågult avancemang – här är oddsen och förutsättningarna.

Sverige – Polen: Båda nätar

För dramaturgisk effekt går det inte att klaga på EM-upplägget som ser idel vinna- eller-försvinna-lägen i grupperna som här gått in i den sista avgörande gruppspelsmatchen. För Sveriges del är förutsättningarna klara och nog får vi väl hoppas för allas vår skull att de löser det i slutändan?

Danmark gör över 1,5 mål mot Finland

Danmark inleder sitt EM-äventyr mot gruppens lägst rankade och på förhand svagaste lag, och gör det passande nog på hemmaplan. Parken är en av de utvalda arenorna för mästerskapet som hålls i flera länder runt om Europa och där brukar Danmark trivas alldeles ypperligt