Spelbolag: Ladbrokes

Speltips: Portugal – Wales

Vi tror på en jämn match mellan Portugal och Wales i semifinalen men att Portugal återigen går vidare och bettar till oddset 1,53 hos Ladbrokes.

Inför Frankrike – Island

Island skrällde mot England i åttondelsfinalen och på söndagen är det Frankrike som står på tur i kvartsfinalen. Precis som mot England så är Island uträknade på förhand mot Frankrike, men kan de överraska igen?

Speltips: Polen – Portugal

Vi kan inte tacka nej när Ladbrokes ger oss oddset 2,30 på att Polen går vidare från kvartsfinalen mot Portugal.

Så spelas kvartsfinalerna

Nu är det klart vilka åtta lag som gick vidare till kvartsfinalerna i Frankrike-EM och vi har kollat in vilka som är favoriter att ta sig vidare.

Inför Frankrike – Irland

Hemmanationen Frankrike är givna favoriter när man ställs emot Irland i dagens åttondelsfinal mot Irland. Ett Irland som har revansch att utkräva mot Frankrike och som inte kommer att ge sig i första taget.

Inför Island – Österrike

Island möter Österrike i kväll en match som är helt avgörande om vilket utav dessa två som går vidare till slutspelet.

Inför Kroatien – Spanien

Spanien och Kroatien gör sent i kväll upp om vilket av dessa två som kommer att toppa grupp D när den sista omgången är spelad.

Måstematch för Ryssland mot Wales

I kväll har vi ett otroligt ovisst möte mellan Ryssland och Wales. Ryssland måste vinna för att gå vidare till slutspelet medan Wales redan är klara även om de har möjlighet att vinna gruppen och de tar tre poäng mot Ryssland