Spelbolag: LeoVegas

Malta – Sverige under 3,5 mål

Fem av Maltas sex matcher i detta kvar har slutat med under 3,5 mål samtidigt som Sveriges offensiv har blandat och gett. Därmed är oddset 1,63 på under 3,5 mål hos LeoVegas mycket intressant.

Belgien vinner mot Skottland

Belgien har övertygat stort i EM-kvalet så här långt och är stor favorit borta mot Skottland. 1,43 ger oddset hos LeoVegas på Belgien och det är ett givet spel.

Rumänien – Spanien säkert tvåa

Spanien är klar favorit borta mot Rumänien och för mig är detta en match de bara borde vinna. LeoVegas ger intressant oddset 1,45 att Spanien tar hem matchen och det känns som säkert spel.

Spanien – Sverige över 2,5 mål

Ett skadedrabbat Sverige ska ta sig an Spanien på bortaplan. En ekvation som i min öron rimmar illa. Spanien är tveklöst storfavorit och ska så vara. Jag tror på minst två mål för Spanien men Sverige brukar peta in mål mot storlagen och därmed ligger ett bet på över 2,5 mål i matchen nära till hands.

Sverige vinner mot Rumänien i EM-kvalet

Sverige möter Rumänien i den första omgången av EM-kvalet. Rumänien har inte en imponerande trupp på pappret och hemma på Friends borde Sverige kunna räkna in tre poäng. Därmed är oddset 1,75 på en svensk seger ett givet bet för oss hos LeoVegas.

Inför Tyskland – Frankrike

De två giganterna Tyskland och Frankrike gör upp i torsdagens semifinal. Frankrike är favorit i mötet då världsmästarna Tyskland har en del tunga avbräck som kan hämma dom i denna semifinal.

Inför Wales – Belgien

Wales får en tuff uppgift när man i kväll möter Belgien i kvartsfinalen. Wales har gjort ett förvånansvärt bra EM så här långt men här tar det sannolikt stopp för britterna.

Speltips: Tyskland – Italien

Italien har imponerat stort så här långt och efter att ha besegrat Spanien är det nu Tyskland som står på tur i kvartsfinalen. Och när vi får oddset 2,50 på att Italien vinner över Tyskland och går vidare hos LeoVegas så kan vi inte motstå att betta.

Italien – Spanien giganternas kamp

Italien och Spanien möttes i finalen 2016 och nu gör de redan upp i åttondelsfinalen i Frankrike-EM. Spanien vann finalen senast och är klar favorit även denna gång.