Spelbolag: Unibet

Österrike – Sverige matchguide & startelvor

Österrike vs Sverige speltips, startelvor och matchguide

I EM-kvalet så kommer Sverige att gästa Österrike. Och pressen är stor på Sverige med tanke på tabelläget så här långt. Kolla in vår matchguide, med analys av Sveriges elva och betydelsen av detta möte.

England – Danmark: H. Kane eller R. Sterling nätar

För första gången på väldigt lång tid kommer England eller Danmark spela final i ett stort mästerskap. Danmark har vunnit mångas hjärtan hittills men frågan är om de i det här skedet orkar stå emot när stjärnspäckade England, med kraftig hemmafavör dessutom, står för motståndet.

Italien – Spanien: 1X och över 1,5 mål

Med tanke på att Spanien kommer från två raka jobbiga förlängningar och Italien verkligen imponerat hittills, och då inte enbart mot Belgien senast, blir det svårt att gå emot dem här. Obesegrade i 34 raka matcher är Italien bara 90 minuter från sin första mästerskapsfinal sedan 2012 då det blev storförlust mot just Spanien. Revanschläge här?

Schweiz – Spanien: Àlvaro Morata över 2,5 avslut

Ska Schweiz lyckas slå ut ytterligare en av de stora europeiska drakarna efter en mycket väl genomförd match mot Frankrike? Eller blir Spanien passningsmönster och rörliga offensiv slutligen för mycket med 120 minuter i benen månntro?

De bästa oddsen på kvartsfinalerna i EM

Vinnaroddsen för turneringen har svängt hej vilt efter den senaste veckans åttondelsfinaler. Vi går igenom kvartsfinalerna, oddsen och vilka som är favoriter till att ta hem titeln just nu!

Favoriterna i åttondelsfinalerna

Nu är det dags för åttondelsfinaler i fotbolls-EM och vi har kollat in vilka som är favoriter enligt oddsen att gå vidare. Och Sveriges chanser mot Ukraina.

Belgien – Portugal oavgjort

Två tungviktare drabbar samman i åttondelen som, utöver Sveriges, är den som sticker ut allra mest. Inget av lagen har räknat med ett tidigt uttåg varpå insatserna är otroligt höga och där avgörandet kan dröja. Rundans mest dramatiska match månntro?