Bäste målskytt i EM: Romelu Lukaku

3 juni, 2021

Med ett decennium av favoritskap bakom sig och ett VM-brons är det kanske nu Belgien kommer gå hela vägen. För att det ska lyckas krävs fortsatt målform för landets bäste målskytt genom tiderna som gjort 37 mål hittills under säsongen och skuggade Harry Kane i VM:s skytteliga 2018. Speltipset blir att Romelu Lukaku blir bäste målskytt i EM till oddset 8,00 hos Betsson.

Mål i alla sammanhang

24 mål i Serie A och ytterligare fyra i Champions League, sju för Belgien i VM-kval och Nations League och närmare tre avslut per match i snitt. Romelu Lukaku gör inte bara mål i alla sammanhang och i alla typer av matcher, han gör det såklart också på alla möjliga sätt även om merparten kommer inne i straffområdet. Med så pass mycket kvalitet runt sig är det ofrånkomligt att han gör mål även i landslaget där hans sju mål i EM-kvalet och fem i Nations League stärker hans aktier ytterligare – för att inte glömma bort hans fyra i VM 2018.

Speltips – Romelu Lukaku bäste målskytt i EM

Med en behaglig grupp som bas och i ett lag som tippas gå långt, om inte hela vägen, har Lukaku alla förutsättningar för att leda sitt lag på bästa tänkbara sätt och ta hem skytteligan. Finland lär bli gruppens slagpåse, Danmark fick släppa till sex bollar när lagen möttes i Nations League och räkna med fullt fokus i premiären mot Ryssland. Förutom att vara ett hot i spelets samtliga delar inklusive luftrummet på fasta situationer är Lukaku även en av truppens straffskyttar. Speltipset blir därmed att Romelu Lukaku vinner skytteligan till oddset 8.00 hos Betsson.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt