Belgien vinner mot Danmark

3 juni, 2021

Danmark hoppas på bättre tur den här gången när Belgien besöker Parken för den andra gruppspelsmatchen i grupp B av EM 2021.Belgien hade inga större problem med Danmark i fjolårets Nations League när de väl växlade upp. Med premiären avklarad vill det till att sätta avtryck här inför fortsättningen och kliver in som självklara favoriter återigen. Speltipset blir att Belgien vinner matchen till oddset 2,02 hos Nordicbet.

Inget utrymme för slarv

Det gäller såklart för båda lagen men kanske främst för storfavoriten i mästerskapet Belgien som har pressen på sig att leverera en okomplicerad väg genom gruppspelet. Det finns således inte många marginaler att spela på för att undvika komplexitet i den sista matchen mot Ryssland för deras del. Belgien lär således komma med full kraft här och visa upp sig från sin bästa sida.

Speltips –Belgien vinner matchen

Ser man till lagens två senaste möten har Belgien behagliga 6-2 att gå på och besitter dessutom alltjämt en trupp av idel talang och kvalitet tillräckligt skarp för att gå segrande härifrån.Man gör också bäst i att inte glömma det sparkapital som finns i Eden Hazard, en av de bästa iVM 2018, som har att bevisa efter en svag säsong i Madrid. Speltipset blir således att Belgien vinner till oddset 2.00 hos Nordicbet.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt