Danmark gör över 1,5 mål mot Finland

3 juni, 2021

Det bjuds på nordiskt derby direkt när Danmark möter Finland hemma på Parken i Köpenhamn som inleder matchdag 1 i grupp B av EM 2021.Eftersom EM är utspritt på flera städer var det nästan ofrånkomligt att något landslag skulle dra fördel av en ’hemmamatch’. Så blev fallet för ett formstarkt Danmark som måste ta chansen direkt i premiären mot gruppens förmodade jumboFinland som tagit sig hit med nöd och näppe. Speltipset här blir att Danmark gör över 1,5 mål till oddset 1,71 hos Bethard.

Jokern ingen pratar om

Nu är förvisso inte Nations League detsamma som ett riktigt mästerskap men om man ska dra några växlar av Danmarks fjolår stod de rödvita upp väl mot både Belgien och England och blir kvar i A-slutspelet även kommande år. Bortasegrarna i vårens VM-kval mot Israel och Österrike imponerar också tillräckligt för att våga lita på att Danmark kniper andraplatsen i gruppen.

Speltips –Danmark över 1,5 mål

Fyra mål mot Österrike, två mot Israel och hela åtta mot Moldavien senast man spelade på Parkens gräsmatta. Så nog finns det offensiva kvalitéer i den här truppen i form av Serie A-kvartettenChristian Eriksen, Mikkel Damsgaard, Jens Stryger Larsen och Andreas Skov Olsen –för att inte glömma lagets anfallspar Martin Braithwaiteoch Yussuf Poulsen från Barcelona respektive RB Leipzig. Sett till att Finland släppt in mål i fem raka matcher, minst två i tre av dessa, bör hemmalaget hitta nätet. Speltipset blir att Danmark gör över 1,5 mål till oddset 1.71 hos Bethard.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt