England vinner EM

3 juni, 2021

Efter semifinalplatsen i VM 2018 har England laddat om inför att äntligen vinna en titel och siktar högt i EM-slutspelet sommaren 2021.Det går knappast att komma ifrån att det finns gott om lag med potential att vinna turneringen. Svårigheten att försvara en titel ger ändå ett piggt och hungrigt England mycket goda chanser att faktiskt gå hela vägen den här gången. Speltipset blir att England vinner EM 2021 till oddset 6,00 hos Bethard.

Truppen välbyggd för ändamålet

Med samma stomme som under VM-äventyret och lika fartfyllda och spännande alternativ att krydda det hela med är ett formstarkt England fortsatt väl rustat för en ny titelchans. Förbundskapten Gareth Southgate och hans spelartrupp har nyttiga erfarenheter med sig och bör utan större problem toppa sin grupp ledda av lagkaptenen Harry Kane som har en otroligt fin säsong bakom sig.

Speltips –England vinner EM

Med både Portugal och Frankrike något låsta som titelhållare till de två största titlarna finns knappast ett bättre läge än nu att svepa in och vinna mästerskapet. Främsta utmanaren Belgien har ännu inte lyckats leverera trots ännu större förväntningar och med frågetecken på både Eden Hazard och Kevin De Bruyne är Englands lagbygge trots allt mer balanserat, hungrigare och har fler ”jokrar” i form av Grealish, Foden och Sancho att kasta in vid behov. Speltipset blir därmed att England vinner EM 2021 till oddset 2.50 hos Bethard.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt