England vinner mot Kroatien

3 juni, 2021

Tuffast möjliga premiär väntar såväl hemmaspelande England som Kroatien på Wembley vilket inleder matchdag 1 i grupp D av EM 2021. Guldkandidaten England ska kunna dra fördel av hemmaplan och sin högre kapacitet mot ett Kroatien som haft skral utveckling jämförelsevis sedan lagen senast möttes. Då fick England sin revansch från VM 2018 och som de ser ut nu lär de få ny luft under vingarna här. Speltipset blir att England vinner matchen till oddset 1,78 hos Betsson.

Hög målsättningi England

Kroatiens förbundskaptenZlatko Dalić är väl medveten om att hans lag inte har samma slagkraft som under VM 2018, vilket blir än tydligare om man synar bägge lagens uttagna trupper. Kroatiens målsättning är en blygsam åttondelsfinal vilketnog är rimligt sett till vad han har att tillgå liksom övriga topprankade motståndare. I England däremot verkar en finalplats vara en väl uttalad målsättning och truppens balans är också avsedd för ett långt mästerskap.

Speltips –England vinner matchen

England är ett av de europeiska lagen som imponerat allra mest sedan sommaren 2018, och tillhandahåller också en av de mest intressanta trupperna. Förbundskapten Gareth Southgate gör således rätt i att sikta högt eftersom kvalitén, och inte minst hungern, bevisligen finns där. Det snackas om att omklädningsrummet har en nästintill klubblagslik aura vilket knappast är en nackdel vare sig här eller i mästerskapet som helhet varpå England också kliver in som givna favoriter. Speltipset blir därför att England vinner matchen till oddset 1.78 hos Betsson.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt