Lorenzo Insigne med flest assist i EM 2021

3 juni, 2021

Italien flyger under radarn vad gäller förhandstipsen men ett svårslaget Gli Azzurri kan absolut överraska sett till det fina spelarmaterialet. Precis som vad gäller turneringens bäste målskytt kommer även den bäste framspelaren med högsta sannolikhet tillhöra någon av guldkandidaterna. Italien har en behaglig väg mot åttondelen vilket öppnar för fin poängskörd för mer eller mindre givna Lorenzo Insigne. Speltipset blir därmed att Lorenzo Insigne står för flest assist i EM till oddset 45,00 hos Betsson.

Kantspelet nyckeln för Italien

Förbundskapten Roberto Mancini har testat en hel del men brukar alltjämt ändå landa i en 4-3-3 uppställning med goda resultat i kvalspelet. Formmässigt är det svårt att inte se Federico Chiesa och Lorenzo Insigne som förstaval på kanterna i ett Italien som bygger sin offensiv via bägge kanter. Just Insigne, som ståttför 19+15 i Serie A liksom fem assist på sex landskamper under året,tros få en nyckelroll här på samma sätt som till vardags i Napoli –och med det ta ett stort ansvar för Italiens framfart under mästerskapet.

Speltips –Lorenzo Insigne flest assist i EM

Insigne kommer från en mycket fin säsong och är en av de spelare Mancini kallat på i de lite större matcherna under året som Holland, Bosnien och Polen. Med en på pappret behaglig grupp och en åttondel mot tvåan i grupp C vore allt annat än en kvartsfinal en besvikelse. Italien har dock fin form med sig och har trots allt ett av turnerings bästa mittfält som kan räcka riktigt långt –så länge de offensiva spelarna gör sitt och faktiskt kliver fram här vilket Napolis lagkapten Insigne visat att han är redo för. Speltipset blir att Lorenzo Insigne slår flest målgivande passningar till oddset 45.00 hos Betsson.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt