Matthijs de Ligt bästa unga spelare i EM

3 juni, 2021

Precis som Italien går även Holland lite under radarn i detta mästerskap, och visst att de inte har den bästa truppen men en stark centrallinje kan alltjämt räcka långt.Matthijs de Ligt har satts på stora prov under säsongen i Juventus men bör komma mer till sin rätt här bredvid fenomenale Stefan de Vriji ett Holland med alla möjligheter att nå minst en kvartsfinal -vilket ger tillräckligt underlag för de Ligt att vara en bärande spelare på den resan.Speltipset blir därför att Matthijs de Ligt blir EM:s bästa unga spelare till oddset 10,00 hos Nordicbet.

Svår lucka att fylla

Virgin Van Dijks frånvaro finns en stor lucka att fylla i det holländska mittförsvaret, något som lär bli avgörande för hur långt detta fortsatt generationsväxlande Holland tar sig i turneringen. Den forne Ajax-kaptenen de Ligt har dock stundtals visat att han på sin dag absolut kan fylla den lyckan tillräckligt väl för att ge Holland lugn och stabilitet. 21-åringen bör vara självskriven som mittbacksalternativ bredvid Inters de Vrij som varit säsongens bäste försvarare i Serie A, något som de Ligt kan dra stor nytta av.

Speltips –Matthijs de Ligt bästa unga spelare i EM

Som seden bjuder är det offensiva spelare som Jadon Sancho, Phil Foden och Kai Havertz med flera vars poängproduktion oftast värderas högre som det snackas om i denna kategori. Men ska Holland gå långt i turneringen behöver de Ligt steppa upp och visa varför Juventus spenderade så mycket pengar på honom, och gör han det kommer hans betydelse och inverkan sannolikt vara större än ovan nämnda. Speltipset blir därför att Matthijs de Ligt blir bästa unga spelare i EM till oddset 10.00 hos Nordicbet.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt