N’Golo Kanté blir turneringens bäste spelare

3 juni, 2021

N’Golo Kanté blir utsedd till EM:s bäste spelare 2021Med tre raka Man of the Match-utmärkelser i Chelseas Champions League-triumf ser N’Golo Kanté återigen ut att bli Frankrikes viktigaste spelare i ett stort mästerskap.Trots återkommande starka insatser och en oerhört viktig kugge i Frankrikes världsmästarlag 2018 blev han inte nominerad till turneringens bäste spelare. Men med en vana att växa i de största matcherna kan den flerfaldiga Premier League-vinnaren N’Golo Kanté få sin revansch. Speltipset blir att N’Golo Kanté blir utsedd till EM:s bäste spelare till oddset 11,00 hos Betsson.

Dags för tronskifte

Det är mer regel än undantag att det är de offensiva spelarna med sina mål och assist som också tilldelas de finaste individuella priserna. En spelare som N’Golo Kanté, som rent siffermässigt ofta går under radarn, vinner sällan för att inte säga aldrig. Men så viktig som mittfältaren är för sitt Frankrike, och såklart också Chelsea liksom tidigare Leicester, är det ofrånkomligt att hans insatser lär vara avgörande för de regerande världsmästarnas möjligheter i turneringen.

Speltips –N’Golo Kanté bäste spelare i EM

Han var monumental i Chelseas Champions League-triumf och viker inte undan i fotbollens allrastörsta stunder. I finalen mot Man City var han återigen överallt på samma sätt som han tidigare gjort sig känd för både i Leicester och inte minst i VM 2018. Andra spelare lär återigen dra de största applåderna men om Frankrike ska lyckas i det här mästerskapet vill det till att Kanté tillåter Griezmann, Benzema och Mbappé att glittra. Speltipset blir att N’Golo Kanté utses till bäste spelare i EM till oddset 11.00 hos Betsson.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt