Speltips: Frankrike – Island

3 juli, 2016

Island stod verkligen för en bragdartad insats när man besegrade England i åttondelsfinalen och tog sig vidare till kvartsfinalen där man nu möter hemmanationen Frankrike. Islands seger mot England är ett av de största skrällarna någonsin i EM-sammanhang. Island gjorde en perfekt insats mot England men det går samtidigt inte att komma ifrån att England var oorganiserade och gjorde en minst sagt usel insats.

Mötet mot Frankrike kommer att bli en helt annan utmaning för Island och nu krävs ytterligare en perfekt insats. Att besegra Frankrike är inte en omöjlig uppgift men Frankrike fick sig en tankeställare i åttondelen mot Irland som man till slut vann med 2-1 och att underskatta Island lär man inte göra.

Även om det vore häftig och roligt om Island besegrar detta Frankrike så tror vi att resan tar slut här. Oddsen är låga på att Frankrike går vidare och att betta på antal mål känns vanskligt då Island nätat i alla matcher så här långt i turneringen och Frankrike har målskyttar som kan se till att det kan rinna iväg på slutet samtidigt som matchen kan bli målsnål om Island inte släpper till. Vi bettar istället på att Frankrike kommer att vinna detta möte och vi tycker att oddset 1,45 gånger pengarna hos Unibet är ett intressant bet.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt