Sverige bästa nordiska lag i EM

3 juni, 2021

Med gott mod är förhoppningarna höga att Sverige vinner trekampen med Finland och Danmark om vilken nordisk nation som går längst i sommarens EM-slutspel.Med två potentiella trepoängare i gruppspelet har Sverige inte bara goda chanser att gå vidare till åttondelen utan även att gå än längre förutsatt att vi har marginalerna med oss. Då Danmark och Finland ställs mot varandra i gruppspelet är möjligheterna stora attvi också går längre än dem. Speltipset blir att Sverige blir bäst i Norden i EM till oddset 2,40 hos Unibet.

Avancemang från gruppen avgörande

Finland har troligen inte mycket att säga till om gällande avancemang från gruppspelet utan får nog finna sig i att bli jumbo. Danmark däremot, som tagit fina kliv det senaste året, har dock alla chanser att ta andraplatsen bakom Belgienoch möta tvåan i grupp A. Danskarna är således i en liknande sits som Sverige i sin grupp men rent spelmässigt och sett till truppalternativ hålls nog ändå Sverige som något mer konkurrenskraftigt i en åttondelsfinalmot ett bekant Kroatien.

Speltips –Sverige bäst i Norden i EM

En plats i åttondelen hänger allra troligen på Danmarks resultat mot Ryssland liksom Sveriges i sista gruppspelsmatchen mot Polen. Båda lagen har goda möjligheter att ta sig vidare men Ryssland är en tung motståndare att möta och Danmark är trots allt ganska endimensionellt i sitt spel. Det finns således en större risk att de inte går vidare från gruppen än vad det gör för Sverige, i alla fall på förhand. Speltipset blir därmed att Sverige blir bästa nordiska nation i EM till oddset 2.40 hos Unibet.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt