Sverige till kvartsfinal i EM

3 juni, 2021

En förmodad andraplats i gruppspelet gör vägen tämligen öppen till en kvartsfinalplats för vårt blågula landslag, som dock måste göra jobbet fram tills dess. Allt annat än avancemang från gruppen vore ett underbetyg för Sverige som i en åttondelsfinal ställs mot tvåan i grupp D, allra troligen ett ålderstiget och bekant Kroatien. Därefter hårdnar motståndet betydligt och utan Zlatan Ibrahimovic får Sverige svårt att räcka till. Speltipset blir därmed att Sverige blir utslaget i kvartsfinal till oddset 5,00 hos Unibet.

Förutsättningarna klara

Prio ett för förbundskapten Janne Andersson ligger såklart på att navigera sig förbi gruppspelet. Det vore förödande för Sveriges del om vi redan på förhand räknar hem avancemanget innan en boll ens sparkats, även om det i planeringen nog ändå budgeteras för segrar mot både Polen och Slovakien som vi ändå får sägas ska vara bättre än. Klarar Sverige av det lutar det åt Kroatieneller Tjeckien i åttondelen och på rätt dag är det knappast någon omöjlig eller obekant uppgift –för nog minns vi fortfarande dubbelmötet mot Kroatien i Nations League?

Speltips – Sverige att nå kvartsfinal i EM

Om det blir så som vi hoppas och tror kommer Sverige vara ett av EM:s åtta bästa lag om ett par veckor. Där hårdnar också motståndet ordentligt då såväl Italien som Spanien, England, Belgien, Frankrike och Holland allra troligen är kvar. Beroende på hur Sverige sett ut hittills finns såklart en liten möjlighet beroende på motstånd att ta sig vidare men utan Zlatan och med ett par matcher i kroppen finns nog inte mer att ge från våra nyckelspelare, i alla fall inte tillräckligt. Speltipset blir således att Sverige ändå når kvartsfinalen men slås ut till oddset 5.00 hos Unibet.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt