Sverige – Finland i januariturnén 2016

Det har blivit dags för Sveriges andra landskamp på januariturnén. Efter att ha kryssat mot Estland lär de svenska landslagsspelarna vara motiverade att visa en bättre prestation och Unibet tror att det går vägen i mötet med Finland.

Oddsen är jämna, men Sverige hålls som knapp favorit av Unibet. Under förra årets januariturné blev det förlust för Sveriges del efter att Finland hade fått in matchens enda mål. Nu väntar revansch och Erik Hamrén lär förändra startelvan inför söndagens match för att nå ett bättre resultat än i mötet med Estland.

Kryssade mot Estland

I mötet med Estland syntes det att det var första matchen på ett par månader för det svenska landslaget, som saknade både kondition och gjorde onödiga missar. Estland fick in matchens första mål i andra halvlek efter en miss i svenska försvaret, men Mikael Ishak lyckades senare kvittera. Några fler mål blev det inte och trots att Sverige hölls som storfavorit av spelbolagen, räckte inte de svenska prestationerna till och resultatet blev 1-1.

Inför söndagens landskamp mot Finland lär svenskarna vara taggade för att nå ett bättre resultat. Det kan bli en spännande match och Unibet sätter oddset till 2,4 för vinst till Sverige och till 3,00 för vinst till Finland.

Spela hos Unibet >

Kerim Mrabti missar matchen, då han drabbades av en korsbandsskada i matchen mot Estland, men han kommer att stanna i Abu Dhabi med resten av det svenska landslaget.

Matchfakta Sverige – Finland

Matchstart: Sön 10 jan kl 16:45
TV: TV4
Plats: Armed Forces Stadium, Abu Dhabi