Sverige vidare till semifinal efter en knapp seger mot Belgien

De svenska damerna tog en knapp seger i EM-kvartsfinalen mot Belgien och är vidare till semifinal där hemmanationen England väntar.

Sverige var klar favorit inför kvartsfinalen mot Belgien, vilket oddsen talade klart för. Under matchens gång var Sverige det klart bättre laget men Belgien stod emot. Sverige tog inte tillvara på de chanser som bjöds och resultatet 0-0 stod sig. Matchen såg ut att gå till förlängning men i den andra övertidsminuten fick Sverige sin trettonde hörna och efter lite flipperspel så kunde Linda Sembrant raka in ett segermål för Sverige.

Sverige är nu vidare till semifinal mot hemmanationen England, som besegrade Spanien med 2-1. Semifinalen mot England kommer att spela på tisdag med avspark 21:00. Och matchen kommer att spelas på en arenan Bramall Lane i Sheffield, som svenskorna känner väl till vid det här laget.

Oddsen talar klart emot Sverige denna gång. Hos Unibet är England klar favorit till oddset 1.74 och ett bet på Sverige ger hela 5.00 gånger pengarna att vinna semifinalen.

Tittar vi på vinnaroddsen att ta hem guldet i turneringen så håller Unibet också England som favorit till oddset 2.50. Sverige ges just nu ett av de högsta oddsen till 6.00 gånger pengarna. Se de senaste vinnaroddsen nedan, notera att oddsen uppdateras löpande i listan nedan.