Nu är det dags för U21-EM att dra igång!

I kväll är det premiär för U21-EM i Tjeckien. Vi har kikat in oddsen inför premiären och kan konstatera att Tyskland är given favorit framför England, två stjärnspäckade lag. Oddsen på Sverige är skyhöga men kan de skrälla tro?

Tyskland är en given favorit i detta U21-EM. Senast de vann turneringen 2009 deltog också Sverige och då hade Tyskland en turnering med bland annat Özil, Neuer och Khedira. Tysklands trupp inför årets mästerskap är minst lika stjärnfyllt med mängder av Bundesliga-spelare och har bland annat en Champions League-vinnare i målvakten Marc-André ter Stegen. Därmed är det inte konstigt att Tyskland är given favorit hos spelbolaget Unibet till oddset 2,75 gånger pengarna.

England är också en het kandidat till titeln och har även de en imponerande trupp anförda av den notoriske målskytten Harry Kane som stod för 21 mål och slutade på en andra plats skytteligan i Premier League. I övrigt är truppen fylld av lovande talanger och några etablerade spelare i Premier League. England har en intressant mix men frågan är om de kan mäta sig med Tyskland. Ett spel på England som vinnare av VM ger oddset 5,25 hos Unibet.

Sverige är en riktig outsider om titeln, eller rättare sagt oddsen talar för att man inte har något med titelracet att göra. Sverige har en tuff grupp med Portugal, England och Italien att ta sig igenom och kommer vara under dogs i alla de tre matcherna i gruppspelet. Dock är Sverige motiverat och har visat att de kan slå de stora lagen, ex Frankrike i kvalet, och det finns en kämparglöd i detta landslag. De kanske kan ta sig vidare till slutspelet men att de tar en titel är föga troligt och Unibet ger hela 15,00 gånger pengarna för en svensk seger.

Premiären av U21-EM är som sagt i kväll och först ut är Tjeckien – Damark i grupp A vid 18:00. Sverige inleder turneringen under morgondagen då man tar sig an Italien vid 18:00.

Hela spelschemat för U21-EM >

Tabellerna och grupperna för U21-EM hittar du här >

Vinnaroddsen på U21-EM 2015

Spela på U21-EM hos Unibet >

Tyskland 2,75
England 5,25
Portugal 6,00
Italien 8,50
Danmark 11,00
Serbien 12,00
Tjeckien 15,00
Sverige 15,00