Polen - Nederländerna - odds, speltips, stream i EM 2024

Allt om mötet mellan Polen - Nederländerna hittar du nedan bland annat med vårt speltips, tv-tider, var du streamar matchen samt de bästa oddsen just nu hos spelbolagen.

Volksparkstadion
Fotbolls-EM 2024 - Grupp D
1 - 2
2024-06-16
 • Domare: Artur Soares Dias
 • Stad: Hamburg
 • Underlag: Gräs
 • Kapacitet: 57030
Vinstchans
12.82 %
22.63 %
64.55 %
Bästa matchoddsen

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Bästa oddsen på Polen - Nederländerna

Oddsjämförelse för matchen mellan Polen - Nederländerna.

Klicka på spelbolagets namn eller odds för att komma direkt till det spelbolaget så att du kan lägga ditt spel direkt.

1-X-2 - Vinnare
Halvtid/Fulltid
Halvgardering
Halvtid
Oavgjort inget spel
Över/Under - Mål
Båda lagen gör mål
1-X-2 - Andra halvlek
Spelbolag 1 X 2      (1%)(X%)(2%)Utdelning
Unibet Unibet   14%22%64%96%
bet365 bet365   15%22%63%95%
Expekt Expekt   13%23%65%96%

Oddsen uppdaterades . Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Om Polen vs Nederländerna i Fotbolls-EM

Var spelas Polen vs Nederländerna?

Premiärmatchen i Grupp D mellan Polen och Nederländerna spelas på Volksparkstadion i Hamburg. Arenan är en av de mest ikoniska fotbollsstadionerna i Tyskland och erbjuder en kapacitet på över 50 000 åskådare. Volksparkstadion har varit värd för flera stora internationella matcher och turneringar, vilket gör det till en utmärkt arena för att inleda Grupp D:s matcher i Fotbolls-EM 2024.

Hamburg ligger i norra Tyskland och är känd för sin rika historia och kulturella betydelse. Staden är lättillgänglig via både flyg, tåg och bil, vilket gör det enkelt för supportrar från både Polen och Nederländerna att ta sig till matchen. Dessutom erbjuder Hamburg en rad attraktioner och aktiviteter, vilket gör det till ett idealiskt resmål för fotbollsturister.

Att inleda EM-äventyret på en så prestigefylld arena lägger även till en extra dimension till matchen. Volksparkstadion är känd för sin fantastiska atmosfär, vilket kommer att bidra till en minnesvärd upplevelse för både spelare och fans. Både Polen och Nederländerna har starka supporterskaror, och det förväntas bli en livlig stämning på läktarna.

När spelas matchen?

Premiäromgången i Grupp D mellan Polen och Nederländerna spelas den 16 juni 2024, med avspark klockan 15:00 svensk tid. Att matchen spelas i premiäromgången betyder att båda lagen kommer att vara fulla av energi och vilja att sätta tonen för resten av gruppspelet.

Datumet är strategiskt valt för att dra maximal nytta av sommarens varma väder och längre dagar, vilket gör det till en perfekt tidpunkt för en spännande fotbollsmatch. För både spelare och fans innebär en eftermiddagsmatch att man kan förvänta sig en ljus och livlig atmosfär på Volksparkstadion.

För fans och analytiker är premiärmatchen också ett kritiskt tillfälle att utvärdera lagens form och taktiska inställningar inför resten av Grupp D:s matcher. Både Polen och Nederländerna har intensivt förberett sig och ser matchen som ett viktigt steg mot att säkra en av de åtråvärda platserna vidare till slutspelet.

Så ser du Polen vs Nederländerna på tv och stream

För dem som inte har möjlighet att vara på plats i Hamburg erbjuds flera alternativ att följa matchen live. Matchen kommer att sändas på SVT1 och även strömmas live på SVT Play. Detta gör matchen tillgänglig för en bred publik, både i Sverige och utomlands.

SVT har en lång historia av att sända stora idrottsevenemang och är kända för sin högkvalitativa produktion och expertkommentatorer. Att matchen sänds på SVT1 garanterar att tittarna får den bästa möjliga upplevelsen, med djupgående analyser och insikter före, under och efter matchen.

För de som föredrar att se matchen online, erbjuder SVT Play en smidig strömningslösning som kan nås från både datorer och mobila enheter. SVT Play ger tittarna flexibiliteten att se matchen var de än befinner sig, vilket är ett stort plus för dem som är ute och reser eller inte har tillgång till en tv.

Polen form

 • Polen - Turkiet 2 - 1 (Träningslandskamper)
 • Polen - Ukraina 3 - 1 (Träningslandskamper)
 • Wales - Polen 4 - 5 efter straffar (EM-kvalet 2024 - Playoff)
 • Polen - Estland 5 - 1 (EM-kvalet 2024 - Playoff)
 • Polen - Lettland 2 - 0 (Träningslandskamper)

Polen kommer till denna match med en stark form, ha vunnit sina senaste träningsmatcher mot Turkiet och Ukraina med övertygande resultat. Deras seger över Wales i EM-kvalets playoff, som slutade 5-4 efter straffar, var särskilt imponerande och visar lagets styrka i avgörande situationer. Även vinsterna över Estland och Lettland bidrar till Polens självförtroende inför premiärmatchen mot Nederländerna.

Lagets prestationer i kvalet och träningsmatcher har visat en imponerande offensiv styrka, med en genomsnittlig målproduktion som få andra lag kan matcha. Dessutom har de en stabil defensiv som kommer att vara avgörande i deras försök att kontrollera Nederländernas dynamiska anfallsspel.

Nederländerna form

 • Nederländerna - Island 4 - 0 (Träningslandskamper)
 • Nederländerna - Kanada 4 - 0 (Träningslandskamper)
 • Tyskland - Nederländerna 2 - 1 (Träningslandskamper)
 • Nederländerna - Skottland 4 - 0 (Träningslandskamper)
 • Gibraltar - Nederländerna 0 - 6 (EM-kvalet 2024 - Grupp B)

Nederländerna kommer också till matchen med en imponerande form, ha vunnit sina träningsmatcher mot Island, Kanada och Skottland med övertygande resultat. Dessutom visade de sin potentiella styrka genom att slå Gibraltar med hela 6-0 i EM-kvalet. Den enda förlusten på sistone var mot Tyskland, där de föll med 2-1, vilket ändå var en stark prestation mot en av de starkaste fotbollsnationerna.

Den nederländska offensiven har varit exceptionellt produktiv, vilket gör dem till ett farligt motstånd för vilket lag som helst. Laget har en solid blandning av erfarenhet och ungdomlig energi, vilket ger dem en balans som är svår att återskapa.

Inbördes möten

 • Polen - Nederländerna 0 - 2 (UEFA Nations League 2022/23 - Grupp A4)
 • Nederländerna - Polen 2 - 2 (UEFA Nations League 2022/23 - Grupp A4)
 • Polen - Nederländerna 1 - 2 (UEFA Nations League 2020/21 - Grupp A1)
 • Nederländerna - Polen 1 - 0 (UEFA Nations League 2020/21 - Grupp A1)

Historiskt sett har Nederländerna haft övertaget i deras möten. De senaste matcherna i UEFA Nations League har visat Nederländernas kapacitet att både vinna och spela oavgjort mot Polen. Fyra möten har resulterat i tre segrar för Nederländerna och en oavgjord match, vilket kan ge dem ett psykologiskt övertag inför denna premiärmatch i EM.

Den senaste mötet, som slutade med en 2-0-seger för Nederländerna, visar hur tight och konkurrenskraftiga dessa matcher ofta är. Trots detta har Polen visat att de kan hålla sig i matchen och kämpa hårt, vilket de visade med det oavgjorda 2-2 resultatet borta mot Nederländerna.

Så säger oddsen inför mötet

Oddsen från stora spelbolag visar att Nederländerna är favoriter inför denna premiärmatch, med en vinstchans på omkring 60 %. Nederländerna har betrodd att dominera, men Polen har en en rimlig chans att skapa problem för motståndarna, med en vinstchans på cirka 16 %. Ett oavgjort resultat ligger på 24 %, vilket visar att experterna inte utesluter möjligheten av en jämn och oviss match.

Dessa odds reflekterar de två lagens nuvarande form och tidigare prestationer mot varandra. Nederländerna, med deras imponerande senaste resultat, har fått fördel framför Polen, men fotbollen är känd för sin oförutsägbarhet. Båda lagen ser detta som en måste-match för att säkra en bra start i Grupp D och öka sina chanser att nå slutspelsfasen.

Speltips Polen - Nederländerna

Kommande matcher Polen

Frankrike - Polen
Fotbolls-EM 2024 - Grupp D
TV4TV4 Play

Kommande matcher Nederländerna

Nederländerna - Österrike
Fotbolls-EM 2024 - Grupp D
SportkanalenTV4 Play