Spelbolag: Nordicbet

England vinner finalen mot Italien

England visade styrka genom att komma tillbaka från underläge mot ett piggt Danmark, och kunde trumma på med hela registret därefter för att säkra sin plats i finalen. Italien å andra sidan ”överlevde” Spaniens dominans och visade en annan typ av mental styrka i efterföljande straffläggning men kommer ställas på prov återigen med marginalerna emot sig på förhand.

England gör 1 eller 2 mål mot Ukraina

Engelsmännen fortsätter sjunga ”It’s Coming Home” och med tanke på vägen mot en möjlig final, liksom sett till hur stabilt det sett ut hittills, går det inte att klandra dem. Nog blir detta en alltför svår uppgift för Ukraina som är lite för endimensionellt mot ett lag av England kaliber?

Gareth Bale nätar mot Danmark

Ska Aaron Ramsey och Gareth Bale leda sitt Wales till ytterligare en kvartsfinal i EM efter den fina resan under 2016? Danmark är kanske ingen drömlottning men heller ingen omöjlig uppgift för ett lag som har tillräckligt med stjärnglans!

Emil Forsberg gör mål utanför straffområdet

Emil Forsberg tar många av Sverige frisparkar men gillar även att avsluta när han får chansen. Att Forsberg gör mål från distans är därmed inte helt otänkbart och därmed är högoddsaren 5.00 ett intressant spel hos Nordicbet.

Antal mål av Victor Claesson: Över 0,5

Janne Andersson vill gärna få in Victor Claesson på plan och har spelat honom både på kanten och i anfallet. En spelare som därmed har möjlighet att få en del speltid och har också gjort en del mål för Sverige. Att han gör min ett mål i EM känns givet och ger just nu intressanta 2.00 hos Nordicbet.

Belgien vinner mot Danmark

Det är visserligen en match kvar efter detta som likt en fallskärm håller förhoppningen kvar om en åttondelsfinal.Med det sagt går det dock inte att säga annat än att även det här är en nyckelmatch som det gäller att prestera i, inte minst för Belgien som har enormt högt ställda förväntningarpå sig

Matthijs de Ligt bästa unga spelare i EM

Tittar man till Serie A-statistiken tillhör Matthijs de Ligt den absoluta toppen vad gäller spelare yngre än 23 där egentligen bara Inters Alessandro Bastoni och RomasRogerIbañezär före av de defensiva spelarna.Holländarens ledaregenskaper och bolltrygghet kommer väl till pass i ett Holland som verkligen kan nå långt med en stabil centrallinje. Frågan är bara hur långt?