Spelbolag: Betsson

Danmark vidare till semifinal

Ska den danska EM-sagan rulla vidare ytterligare en omgång? Som det sett ut i deras två senaste matcher finns det inte mycket som kan stoppa dem, och även om det troligen kommer ta stopp förr eller senare bör de gilla sina chanser mot ett något turligt Tjeckien.

Sverige gör första målet mot Ukraina

Kvartsfinalen hägrar för Janne Anderssons blågula gäng som allt mer växt in i EM-kostymen. Den svenska EM-sommaren rullar vidare och efter gruppspelet är det nu Ukraina som står mellan oss och avancemanget. Sett till stämningen i truppen och självförtroendet ska Sverige lyckas lösa även denna uppgift!

Sverige vinner mot Slovakien

Efter att ha gjort av med premiärnerverna är det dags att ladda om och tagga igång det svenska EM-äventyret. Sverige måste bara vinna den här matchen och skulle må gott av segerruset inför gruppfinalen mot ett Polen som vi inte kan tillåta sno vår åttondel?

England vinner mot Kroatien

Med full fart direkt och svåraste konkurrenten avklarad redan i premiären kan England skapa nödvändiga marginaler inför fortsättningen i turneringen. Det finns således all anledning att gå för fullt med bästa möjliga lag här för guldkandidaten England och med det dra nytta av hemmaplansfördelen.

N’Golo Kanté blir turneringens bäste spelare

Allt fokus ligger inte helt överraskande på Karim Benzemas comeback i landslaget och med all sin offensiva stjärnglans är det lätt att glömma bort vem den riktiga katalysatorn är för de regerande världsmästarna. Är det inte hög tid att uppmärksamma N’Golo Kantés betydelse en gång för alla?

Lorenzo Insigne med flest assist i EM 2021

Det pratas om Frankrike, Belgien och England som huvudkandidater till EM-guldet men ett av kvalens mest självklara lag Italien går än så länge under radarn. Ser man till slutspelsträdet och den kvalitet som finns på mittfältet är det dock säkrast att inte räkna bort världsmästarna från 2006.

Speltips: Sverige vinner mot Spanien (+2 hcp)

Som alltid när det vankas mästerskap finns det en hel del intressanta specialspel att titta närmre på, inte minst när Sverige är ett av lagen som kvalificerat sig. En fullt matchtränad Andreas Granqvist att göra mål på straff, stensäkert under 2018, har kanske svårare att hitta hem här men nog finns det guldkorn att plocka! Vi satsar på att Sverige tar hem matchen men med +2 i handikapp till intressanta oddset 1.59 hos Betsson.

Bäste målskytt i EM: Romelu Lukaku

Harry Kane var snäppet vassare i VM senast det begav sig på den stora scenen men med en produktiv säsong bakom sig är Romelu Lukaku hungrigare än någonsin. 37 mål har noterats hittills men det lär knappast stanna där. Frågan är bara om han slår Antoine Griezmanns sex mål från EM 2016? Att Lukaku vinner är därmed inte helt otippat. Just nu ger ett bet på Lukaku hela 8,00 hos Betsson.